Rozpoczęcie kolejnego odcinka a opuznienia w rozpoczętych ciekawe jkos wojska Polskiego wiadukt stoi i nic
Trasa od Bełchatowa stoi od Warszawy korek do Polichna jeszcze tylko rakowską niech rozkopią
To jest jakaś kpina. Drogi zablokowane na 2 godziny. Zalewski z gddik powinien w tych korkach stać jak jest taki mądry na antenie radia. Po otwarciu część tranzytu przeniosla sie na raków-Michałów-jarosty. Tor tira poganial i do tej pory tak jest. A gdzie jest policja????. Zniszczą lokalne drogi a gddik wypnie zad po budowie i powie ze to nie ich problem.
Organizacja ruchu straszna,ale najgorsze są te ciagle wypadki.mieszkam na Twardoslawickiej i nie ma dnia żeby karetka,straż i policja nie jechały w stronę trasy. Tiry powinny jeździć koleją,jak w Austrii.ludzie!,zmienmy to,bo strach żyć,mieszkać,ciagle ktoś ranny lub traci życie!!!!
Miejmy nadzieję, że ten korek to jedynie dziś przez zmianę dróg. Sikorskiego o godz 14 stało i kwiczalo..
Największe rondo w polsce i nawet europie
najwieksze korki w polsce a może i nawet w europie :D
trzeba do Borusewicza dzwonić, może podrzuci gdzieś samolotem ;)
A drogowcy jezdzom patrzom i sie smiejom jak my stoimi w korku.Ja dzisiaj z tych nerwów olałam dwa znaki wjazdu "nie dotyczy poj.budowy".Coś mi tam machali i pukali się w czoło ale 5 min i przejechałam.Powiedzialam ze jestem z Nadzoru i jakoś puścili.Jutro kupuje pomarańczowego koguta i idę na wydre.
Wystarczy jechać na Łódź później odbić na Wadlew i później na Gomulin i praktycznie jesteśmy w Bełchatowie.Zajmuje mi to 2h ale chociaż cały czas jadę a nie stoję pół godziny w korku jak idiotka.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!